A világhírű olasz kerámiagyártó, a FLAVIKER, az ABK Group tagjaként a prémium minőségű termékeiről, innovációjáról, fenntartható gyártási folyamatáról és folyamatosan fejlődő stílusáról vált híressé. A porcelán felületekre szakosodott cégként csúcsminőségű esztétikával és technológiával ellátott, nagy teljesítményű termékeket szállít, folyamatosan bővülő méret- és kivitelezési tartományban. Többféle inspirációból merítve a kínálat széleskörűsége különösen alkalmassá teszi a terméket mind lakossági és közforgalmú felhasználásra. A felületek sokféle anyagot reprodukálnak, beleértve a betont, a követ, a márványt és az egyszerű színeket. Ideálisak mind egyedi padló-és falburkolatokként, mind "mix-and-match" megoldásokként a különleges belsőépítészeti hatás elérése céljából. 

A Flaviker történelmi olasz kerámiamárka, amelyet az 1960-as évek végén hoztak létre az olaszországi Emilia régióban, beltéri és kültéri, nagyméretű kerámiaburkolatokat gyárt különböző építészeti alkalmazásokhoz. Az ABK GROUP 2007-es felvásárlását követően a cég irányt váltott, és elsősorban a tervezésre és a technológiai innovációra koncentrált. A Flaviker ötvözi a kortárs jellemzőket egy kifinomult és minimalista esztétikával, miközben folyamatosan figyel a legújabb trendekre.

Az olasz gyárat és gyártási technológiát bemutató videót az alábbiakban tekintheti meg:

Az oldalsó gombra kattintva a gyártó honlapján böngészhet a számos kollekció közül. Amennyiben bármelyik termék elnyerte tetszését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.


A legfrissebb termékkatalógust az oldalsó gombra kattintva tekintheti meg és töltheti le. A dokumentumban a gyártó teljes palettája megtalálható, számos referenciaképpel, táblaméretekkel, felületi kialakítással.

Kérdése esetén forduljon felénk bizalommal!


Kivitelezési bemutató szakemberek részére:

MATADA- 1112 Budapest
Minden jog fenntartva 2018
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el