A MATERIA az ABK Group tagjaként a gyártási evolúciót a nyersanyagok kutatásának és a legújabb generációs tömörítési technikák alkalmazásának tekinti, a lehető legmagasabb minőség és az esztétikai tökéletesség magas szintjének elérése érdekében.

Ez az evolúciós folyamat a MATERIA részéről 2019-ben folytatódott egy forradalmian új gyártási folyamat elindításával, amely képes a természetes kő és a márvány jellemzőinek megismétlésére nemcsak a táblák felületén, hanem az éleken is.

A MATERIA az ABKGROUP márkaneve, több mint 25 éve piacvezető a kerámiaiparban, és ma az egyik legjobb olasz szereplő az Emilia régió szívében. A csoport több éve működik a nagyméretű kerámia táblák gyártása területén, és jelentős mértékben hozzájárult a stílus és az innováció fejlődéséhez.


Az olasz gyárat és gyártási technológiát bemutató videót az alábbiakban tekintheti meg: 

Az oldalsó gombra kattintva a gyártó honlapján böngészhet a számos kollekció közül. Amennyiben bármelyik termék elnyerte tetszését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén. 


A legfrissebb termékkatalógust az oldalsó gombra kattintva tekintheti meg és töltheti le. A dokumentumban a gyártó teljes palettája megtalálható, számos referenciaképpel, táblaméretekkel, felületi kialakítással.

Kérdése esetén forduljon felénk bizalommal!

MATADA- 1112 Budapest
Minden jog fenntartva 2018
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el