Mi a TechniStone?

A TechniStone ötvözi a válogatott, magas minőségű természetes alapanyagok felhasználását az egyedülálló keverési és préselési technológiával, ezáltal létrehozva az anyagot, melyben egyszerre van jelen a természet kreativitása és a modern anyagok ellenálló képessége. A TechniStone így egy változatos megjelenésű, rendkívüli fizikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, "edzett kő" anyag lesz, melynek felhasználhatósága igen széleskörű.

A TechniStone alkotóelemei az alábbiak szerint épülnek fel:

  • gondosan szelektált, magas minőségű természetes ásványok
  • további 4 fő alapanyag: műgyanta, töltőanyagok, ásványi finom szemcsék és pigmentek
Ezek által a TechniStone egy ellenálló felületű, nem porózus, kompozit anyag lesz melyet a kötő és töltőanyagok egy erős kötésű, tömör anyaggá tesznek.

A gyártási folyat során a megtisztított alapanyagokat összekeverik, tábla formába öntik, majd vákuumos környezetben préselik az anyagot, majd magas hőmérsékleten kemencébe helyezik. A táblák lehűlése után a kívánt méretre vágják a lapokat, majd polírozzák a felületet. A végső felületi ellenőrzés után a TechniStone táblák készen állnak, hogy életünk számos területén örömünket leljük az esztétikán túl az anyag rendkívüli tulajdonságaiban is.
Felületképzések

Polírozott
Matt
Strukturált

Polírozott felület: A legnépszerűbb felület. Csodálatosan beragyogja a belső teret, akár természetes, akár mesterséges fény világítja meg. Rendkívül könnyen karbantartható, nem szükséges impregnálni.

Matt felület: Divatos, új felület jellemzője, hogy a látható textúra kisebb fényességgel rendelkezik. Meleg, szinte bőrszerű, ezért csodálatosan kiegészíti a családi belső tereket.

Strukturált felület: Egyedi felület, amely a természetes pala kőzet szépségét és felületét tükrözi.


Kollekciók


A kollekciókról bővebb információ az alábbi gombra kattintva elérhető: 

Személyes egyeztetés során a termékkel kapcsolatban további információkat kaphat, továbbá megtekintheti minta termékpalettánkat is. Kérdésével forduljon felénk bizalommal! 

MATADA- 1112 Budapest
Minden jog fenntartva 2018
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el